MARRECS BALLARINS

El passat dissabte el grup de Marrecs vem fer una sessió de treballar els actors. Vem anar a l’espai per a la gent gran de la plaça on vem tenir diferents visites de la policia per l’alarma. Vem descobrir els secrets més íntims dels actors i després vam fer diferents representacions de la vida quotidiana. Per acabar vem fer un concurs de ball on tots els infants van acabar suadíssims abans de tornar cap a l’esplai.

Ens veiem d’aquí dues setmanes famílies!

Marrecs a l'espai per a la gent gran de la Plaça de l'Església
Marrecs a l’espai per a la gent gran de la Plaça de l’Església

2 Replies to “MARRECS BALLARINS”

 1. Ja que a l’espai que teniu reservat per els reís no em deixa escriure,ho faig aquí; soc amic de l’Ana,un “patge” vostre, i en va dir que passeu per les cases a deixar regals de reís que previament us em de portar i ens agradaría que ens tingueu en conte . Aquí us escric el meu correu i móvil per si voleu contactar amb mi i il-lussionar a mes nens.
  jobernal75@gmail.com 665804368 937720149. Molt agraïts.

  1. Esplai Gatzara dice: Responder

   Hola!
   Fins a finals de desembre principis de gener no obrim el qüestionari perquè els apunteu. Quan s’acosten les dates pengem una notícia al nostre facebook. Així doncs, per l’any vinent ves mirant la nostra pàgina del facebook i allà hi haurà un link des d’on t’hi podràs inscriure! (Són places limitades perquè aquell dia els reis estan súper enfeinats….)

Deja un comentario